„Polițistul magician”, omul legii din Sibiu care aduce zâmbete copiilor. Imaginile devenite virale VIDEO

"Polițistul magician" este un ofițer din Sibiu, pe nume Viorel Teacă, care a făcut un obicei din a distra copii din localitate, iar atitudinea sa a devenit apreciată de toată lumea.

23 iun. 2021, 18:36
„Polițistul magician”, omul legii din Sibiu care aduce zâmbete copiilor. Imaginile devenite virale VIDEO

„Polițistul magician” este denumirea pe care și-a dobândit-o Viorel Teacă, un om al legii din Sibiu, care a devenit extrem de popular pentru abilitățile sale de a distra copiii din localitate. Gesturile sale față de copii, dar și maniera profesionistă și „atipică” în care își face meseria, l-au făcut să devină apreciat de toți.

Chiar dacă unii agenți de Poliție s-au făcut remarcați pentru abuzurile în serviciu, Viorel Teacă s-a făcut cunoscut pentru faptul că pune zâmbete pe fețele celor mici și pentru profesionalismul său.

Recent, „Polițistul magician” s-a oprit în dreptul unui grup de copii de gimnaziu și a început să-i distreze în stilul său caracteristic. Ofițerul plin de răbdare, blândețe și bunătate i-a surprins pe micuți prin sunetele pe care le-a pus la sirena mașinii sale. Polițistul i-a implicat și pe copii în acest joc al sunetelor și i-a întrebat pe fiecare dintre copii pe ce buton să apese.

„Polițistul magician”: Ați da timpul înapoi să fiți iar copii?

„Ați da timpul înapoi să fiți iar copii?” a scris polițistul Viorel Teacă, în dreptul clipului pe care l-a postat recent pe rețelele de socializare și care a adunat peste 20.000 de aprecieri și peste 2.000 de distribuiri.

Aceasta nu este, însă, singura faptă bună pe care polițistul Viorel Teacă a făcut-o pentru copiii pe care îi întâlnește zi de zi. Omul legii s-a oprit în fața curții unor micuțe care vindeau sirop dulce și pentru că nu avea bani la el, le-a oferit acestora câte două bomboane de fiecare, în schimbul unui pahar cu delicioasa băutură, titrează CanCan.