Poliţistul-pictor din Alexandria: Şi-a transformat apartamentul în galerie de artă

Când nu prinde infractori, pictează sfinţi. Un poliţist din Teleorman îşi împarte timpul între pasiunea pentru pictură şi câinele Led, colegul de la serviciu. Agentul şi-a transformat locuinţa în expoziţie de icoane.

RomaniaTV.net
15 apr. 2012, 09:17
Poliţistul-pictor din Alexandria: Şi-a transformat apartamentul în galerie de artă

Este vorba de agentul şef Eugen Dumitrescu-Buzică. Talentul acestuia îi face mândri pe colegii de serviciu. „Agentul-şef Eugen Dumitrescu evadează din problemele cu care se confruntă în faţa unui şevalet cu o pensulă şi o paletă de culori, rezultând astfel adevărate opere de artă. Ne mândrim că avem un coleg atât de talentat”, spune Alexandra Pisică, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman

Cu greu mai poate fi găsit un loc liber pe pereţii locuinţei. Atelierul este amenajat în dormitor. Poliţistul spune că pasiunea sa că îl relaxează, dar îl şi costă. „N-aş putea spune că este un hobby foarte scump, însă nici ieftin pentru că presupune o dotare materială, diferite vopseluri, diferiţi diluanţi, diferite foiţe (…) Lucrez câte puţin în fiecare zi, în timpul liber, ca mod de relaxare.

Agentul-şef Eugen Dumitrescu lucrează în cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectroratului de Poliţie Teleorman, unde face echipă cu câinele de urmă Led.