Poliţistul sinucigaş din Buzău fusese operat pe creier

Sinuciderea poliţistului din Buzău i-a şocat pe toţi cunoscuţii bărbatului. Evaluat psihologic ultima oară în 2009, el ar fi putut fi marcat fie de sinuciderea tatălui său, fie de o operaţie pe creier suferită în urmă cu câţiva ani.

RomaniaTV.net
20 nov. 2011, 13:00
Poliţistul sinucigaş din Buzău fusese operat pe creier

Căsătorit şi cu doi copii mici acasă, poliţistul sinucigaş din Buzău avea antecedente similare în familie, tatăl său punându-şi capăt zilelor în urmă cu patru ani. Mai mult, bărbatul suferise în urmă cu 7 ani o operaţie pe creier, în urma unui accident rutier în care a fost implicat. Psihiatrii spun că o asemenea intervenţie poate lăsa în urmă sechele.

Totuşi, apropiaţii acestuia sunt şocaţi şi nu cred că vreunul dintre cele două evenimente l-ar fi marcat într-atât încât să ajungă să-şi pună capăt zilelor. Nimeni nu-şi explică gestul poliţistului şi nu sunt lămuriţi nici de biletul de adio lăsat de acesta, în care a scris doar că îşi roagă soţia şi familia să-l ierte.

Mai mult, poliţistul părea un om fără probleme semnificative, toată lumea ştiind despre el că avea o situaţie bună atât la serviciu, cât şi acasă.