Pomană cu scandal la doi ani de la moartea milionarului Nae Nicolae

Parastas cu scandal pentru milionarul Nae Niculae. La doi ani de la tragicul accident, soţia şi fratele îl comemorează separat. Fratele îi face, vineri, parastas cu fast pe stadionul din Ştefăneşti. La ambele evenimente este aşteptat şi Gigi Becali, naşul de cununie al milionarului. 

17 iul. 2015, 05:28
Pomană cu scandal la doi ani de la moartea milionarului Nae Nicolae

Milionarul Nae Nicolae era cunoscut drept regele afacerilor imobiliare şi unul dintre cele mai influente personaje din judeţul Ilfov, informează România TV. „Un om care vrut sa isi depaseasca conditia, a facut facultatea la Bacau, era de o eleganta rara si ca prezentare asa ca om”, a declarat Sergiu Sechelariu, naşul lui Nae Nicolae. 

Citeşte şi Văduva milionarului Nae Nicolae a vândut toată averea şi a ajuns în braţele unui manelist

În afară de afacerile imobiliare, Nae Nicolae a investit în fotbal, a susţinut echipa din Ştefăneşti şi a finanţat clubul Dinamo pe vremea când Vasile Turcu era acţionar la echipa din Ştefan cel Mare.

„Un tip foarte parolist, dacă zicea Vasile, ne vedem la ora 1. Dacă întârzia două minute îşi cerea scuze. Era un om punctual la întîlniri”, a spus Vasile Turcu. Astăzi, la doi ani de la moartea lui Nae Nicolae, fratele lui va organiza pomenire la cimitir dar şi parastas pe stadionul din Ştefăneşti. Evenimentul va fi unul fastuos, aşa cum a fost şi înmormântarea dar şi parastasul de un an. 

Ioana, soţia lui Nae Nicolae, nu va participa la evenimentul organizat de fratele milionarului şi va face pomană separat. Scandalul dintre ei a pornit de la bani.

Un apropiat al lui Adi Minune a povestit că Nae Nicolae şi-a pus la adăpost o parte din avere şi a trecut mai multe terenuri şi imobile pe numele fratelui. După moartea milionarului, el a refuzat să le cedeze Ioanei Nae.