Pompierii din Sibiu au salvat un cățel de câteva luni. Animalul a căzut într-un loc plin de smoală și a început să plângă

Pompierii din Agnita, județul Sibiu, au avut de îndeplinit, în weekend, o misiune specială, și anume salvare unui cățel.

08 mai 2023, 15:32
Pompierii din Sibiu au salvat un cățel de câteva luni. Animalul a căzut într-un loc plin de smoală și a început să plângă
El este smoală, cățelul salcat de pompierii din Sibiu

Pompierii din Sibiu au devenit eroi pentru un cățeluș de câteva luni, care s-a aventurat într-un depozit de materiale de construcții și a căzut într-un loc plin cu bitum.

Paznicul depozitului, alertat de plânsetele câinelui, l-a găsit acolo și i-a chemat imediat pe pompieri. Aceștia au intervenit imediat și au scos patrupedul din încurcătură. L-au îngrijit, l-au hrănit și i-au curățat foarte bine blănița plină de bitum. La final, câinele a primit și un nume: Smoală.

Citește și: Ea este Diana, tânăra în vârstă de 31 de ani care și-a pus capăt zilelor pe un teren din Sibiu. Femeia s-a luptat luni de zile cu o depresie puternică

„Salvarea vieții este cea mai frumoasă și totodată, cea mai grea parte a misiunii noastre, de zi cu zi. Astăzi vrem să vă împărtășim povestea lui Smoală. Un cățel, negru de câteva luni.

Și-a început viața într-un depozit de materiale de construcții din localitatea Agnita. Curios și ușor neastâmpărat, s-a aventurat și a căzut într-un loc plin cu bitum. Plângea speriat când paznicul i-a auzit glasul și l-a găsit prins acolo.

Încercând să îl salveze, omul și-a dat seama că are nevoie de ajutorul pompierilor și i-a chemat în grabă.
Colegii noștri l-au scos pe Smoală, l-au dus la subunitate și au început să aibă grijă de el: l-au hrănit și i-au curățat blănița plină de bitum.

Citește și: Întâmplare de groază pe străzile din Sibiu. O tânără de 20 de ani a fost răpită chiar din fața casei

Finalul a fost unul fericit: începând de astăzi Smoală, face parte din familia noastră, fiind găzduit la Secția de Pompieri Agnita”, au transmis pompierii sibieni.