Ponta a preluat în miez de noapte mandatul de la MRU

Noul premier al României, Victor Ponta, a preluat mandatul de la Mihai Răzvan Ungureanu, luni noaptea, în cadrul unei ceremonii formale la Palatul Victoria.

RomaniaTV.net
07 mai 2012, 21:25
Ponta a preluat în miez de noapte mandatul de la MRU

Primul-ministru Victor Ponta a ajuns, luni noapte, la Palatul Victoria, după ceremonia de depunere a jurământului de învestitură desfăşurată la Cotroceni.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu l-a aşteptat la Palatul Victoria peşeful Executivului pentru predarea – preluarea mandatului.

„De la Cotroceni voi merga la Guvern pentru o ceremonie restrânsă de cedare-primire a mandatului. Importantă este ședința de marți, de la 15.30. Voi merge doar la ceremonia de primire a mandatului ministrului de Interne și ministrul Apărării”, a declarat luni seara, Victor Ponta, înainte de depunerea jurământului.

Premierul Victor Ponta şi miniştrii Cabinetului său au depus jurământul de învestitură, luni seară, în faţa preşedintelui Traian Băsescu, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Cotroceni.

Cabinetul Ponta a fost învestit de Parlament cu 284 de voturi pentru şi 92 împotrivă.

Şi ceilalţi miniştri îşi vor prelua mandatul marţi, având în vedere că în cursul după-amiezii este programată prima şedinţă a Cabinetului Ponta.