Ponta a revenit la Palatul Victoria după 12 zile de concediu: Să începem ziua cu o veste bună!

Premierul Victor Ponta a ajuns luni la Palatul Victoria, după ce duminică a revenit în țară dintr-un concediu în străinătate alături de familie. Acesta s-a deplasat şi a urcat scările de la intrarea în Palatul Victoria fără a se mai ajuta de cârje. În două postări pe Facebook, şeful Guvernului a scris despre creşterea exporturilor şi despre trendul ascendent al afacerilor din comerţ.

10 aug. 2015, 09:13
Ponta a revenit la Palatul Victoria după 12 zile de concediu: Să începem ziua cu o veste bună!

Prim-ministrul, care a urcat scările Guvernului fără cârje, este așteptat să-și reia atribuțiile de șef al Executivului, pe care le-a delegat pe perioada vacanței vicepremierului Gabriel Oprea.

Citeşte şi: Ponta nu va fi chemat la DNA în această săptămână. Expertiza procurorilor nu este finalizată

Totodată, premierul a scris pe pagina sa de Facebook despre trendul ascendent pe care se înscriu afacerile din comerţ.

„Să începem ziua cu o veste bună! Afacerile din comerț și servicii sunt pe un trend ascendent, potrivit INS – o perioadă foarte bună în special pentru industria auto!”, a scris premierul pe reţeaua de socializare.

 

În plus, într-o altă postare, tot de luni, premierul vorbeşte şi despre creşterea exporturilor cu 6% în iunie faţă de luna mai.

Citeşte şi: Dosarul lui Ponta privind organizarea alegerilor de la CJ Cluj, închis de Parchetul General

„Altă veste bună! Potrivit datelor INS, față de luna mai 2015, ‪#‎exporturile‬ din luna iunie 2015 au crescut cu 6,3% (total de 4767,0 milioane euro). Pentru întreg semestrul I din acest an, creșterea exporturilor este de 5,9% – cu grupa mașinilor și echipamentelor de transport având o pondere de 44,6% din totalul exporturilor!”, a mai precizat premierul.