Ponta a scăpat de cârje: De acum pot să merg mai uşor

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la şedinţa BPN al PSD, fără să se sprijine pe cârje, spunând că i s-a luat o greutate de pe umeri şi poată să meargă mai uşor, refuzând să precizeze când va pleca în Turcia, pentru o nouă intervenţie medicală.

27 iul. 2015, 09:22
Ponta a scăpat de cârje: De acum pot să merg mai uşor

„Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot să merg mai uşor”, a spus Ponta, întrebat de ziarişti în legătură cu faptul că nu mai merge în cârje. El nu a vrut să ofere explicaţii în legătură cu starea sa de sănătate şi cu posibila plecare în Turcia, pe motiv că nu are legătură cu PSD.

CITEŞTE ŞI: Problemele de sănătate ale primilor oameni în stat. Ponta se pregăteşte de o nouă operaţie în Turcia VIDEO

Victor Ponta a precizat joi la România TV că ar avea nevoie de o nouă operație, iar Gabriel Oprea va reveni în funcția de premier interimar.

„E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi. Nu e aşa de grav ca data trecută. E ceva ce nu s-a reuşit data trecută. O să lipsesc doar câteva zile, iar Gabriel Oprea o să-mi țină locul fără niciun fel de problemă”, a spus premierul.

Premierul a precizat că „dacă vor fi câteva zile de absenţă, evident e vicepremierul Oprea care mă suplineşte fără niciun fel de problemă”.

Victor Ponta a spus că de data aceasta nu va mai fi vorba de câteva săptămâni de repaus, ci doar de câteva zile. „Cei care au mai avut probleme cu meniscul ştiu că în câteva zile, de data asta lucrurile sunt bine”, a declarat atunci şeful Guvernului.

Premierul Victor Ponta a descoperit, în urma controlului medical efectuat în Turcia, că are probleme în urma operaţiei şi că necesită o noua intervenţie la menisc.