Ponta: „Academia de Poliţie a fost în pericol, nu erau bani prevăzuţi pentru anul acesta”

Emoţii mari pentru cei 200 de studenţi înscrişi în anul întâi la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, care au depus vineri jurământul. La ceremonie a asistat şi premierul Victor Ponta care a declarat că admiterea din acest an a academiei a fost pusă în pericol de lipsa fondurilor.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 13:01
Ponta: „Academia de Poliţie a fost în pericol, nu erau bani prevăzuţi pentru anul acesta”

La începutul ceremoniei premierul Victor Ponta i-a salutat pe viitorii ofiţeri de poliţie. Ploaia nu a ştirbit cu nimic din festivitatea ceremoniei.

„Este un moment deosebit, un moment în care dumneavostră păşiti pe porţile instituţiei de învăţământ plouă puţin dar ploaia înseamnă bogaţie, de aceea vă urez dumneavoastră, părinţilor, profesorilor, sănătate şi succes în anul de învăţământ 2012-2013”, a declarat Mircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor. Admiterea din acest an, la Academia de Poliţie a fost una cu probleme.

„E nevoie de poliţişti tineri, bine pregătiţi. Repet, anul acesta am fost în pericol, la modul foarte serios şi foarte concret, nu erau prevăzuţi banii pentru a avea deloc admitere şi studenţi în anul întâi”, a afirmat Victor Ponta.