Ponta, după alegeri: Am obţinut mai mult decât ne-am propus. Suntem a patra delegaţie la nivel european VIDEO

Victor Ponta a declarat că PSD a obţinut un scor peste aşteptări la alegerile europarlamentare şi la cele parlamentare parţiale. În plus, el a subliniat că acest rezultat e cel mai bun din istoria PSD şi că social-democraţii sunt pe primul loc în toate judeţele din Ardeal.

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 09:26
Ponta, după alegeri: Am obţinut mai mult decât ne-am propus. Suntem a patra delegaţie la nivel european VIDEO

„E premator să vorbim despre negocieri. Momentan ne uităm la rezultatele de la alegeri. Sunt lucruri care ne bucură, sunt lucruri care ne îngrijorează şi trebuie să le evaluăm. Am câştigat şapte colegii pentru Parlament, la parţiale. Le-am câştigat în zone care nu erau ale PSD, în Timişoara, Hunedoara, Satu Mare. Avem şapte parlamentari în plus şi asta contează. (…) Joi avem CEx şi vom analiza ce am pierdut”, a spus Ponta.

Despre colegiul din Ilfov unde Gabriela Szabo a pierdut alegerile, Ponta a afirmat că a pierdut în faţa „baronului” PNL Marian Petrache.

Preşedintele PSD s-a arătat mulţumit şi de rezultatele la alegerile locale. „La CJ Argeş am luat 60%. Din 17 primării am câştigat 13. Este un rezultat pe care PSD nu l-a avut niciodată până acum. Suntem pe primul loc în toate judeţele din Ardeal, în Braşov, Sibiu, Cluj, Arad, unde PSD nu a câştigat niciodată”, a spus Ponta.

„Singurul judeţ unde PSD nu e pe primul loc e Călăraşiul, judetul unui alt baron PNl, dl Filipescu”, a continuat Ponta. 

Şeful PSD s-a declarat mulţumit şi de rezultatul de la europarlamentare. „Am câştigat 16 din cele 32 de mandate, peste ceea ce noi am anticipat. Suntem a patra delegaţie la nivel European”, a spus Victor Ponta.