Ponta: Băsescu îşi lua teren la Nana când tăia pensiile şi salariile VIDEO

Atac dur al lui Victor Ponta către Traian Băsescu. Premierul îl acuză pe preşedinte că făcea afaceri cu pământ in timp ce tăia salariile romanilor. Astăzi, Victor Ponta a fost prezent la un miting electoral în Călăraşi.

RomaniaTV.net
07 mai 2014, 15:40
Ponta: Băsescu îşi lua teren la Nana când tăia pensiile şi salariile VIDEO

„În timp ce se tăiau pensiile şi salariile oamenilor, ce făcea Băsescu? Îşi lua Nana. Pentru el sau pentru Udrea, nu m-am lămurit. Cât timp voi fi prim-ministru sau poate preşedinte în România nu se vor mai tăia pensiile şi salariile. Am promis românilor că USL se va lupta cu Băsescu. În Călăraşi se mai luptă liberalii, aşa cum spuneau, cu Băsescu?”, a declarat premierul Victor Ponta.

De asemenea, Ponta a mai spus că „din decembrie, când n-o să mai aibă imunitate, Băsescu o să se ducă în faţa justiţiei să răspundă pentru falsurile de la Nana şi din alte locuri din ţară”.

De asemenea, Victor Ponta le-a spus participanţilor la miting că înainte de a se întâlni cu ei a vizitat Tenaris Silcotub Călăraşi, combinat pe care ‘foarte mulţi au vrut să-l taie pentru fier vechi şi să-l închidă de tot’. Premierul a menţionat că s-a întâlnit cu conducerea la nivel internaţional a combinatului, iar aceştia i-au spus că nu vor să închidă Laminorul, ci dimpotrivă intenţionează să investească alte 200 milioane de dolari şi să creeze noi locuri de muncă.

Ponta a fost însoţit la mitingul electoral de preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele PC Daniel Constantin, şi de candidaţii pentru europarlamentare Ecaterina Andronescu, Viorica Dăncilă, Claudia Ţapardel, Damian Drăghici şi Laurenţiu Rebega.