Ponta către Tudor Barbu: Este bine că aţi respectat timpul alocat, aţi învăţat cum e cu publicitatea

Premierul Victor Ponta i-a transmis senatorului PPDD Tudor Barbu că poate afla de la proprii colegi de partid motivul pentru care România a înregistrat în trecut multe probleme şi a apreciat grija acestuia pentru timpul alocat discursului, arătând că noul senator a învăţat "cum e cu publicitatea".

21 dec. 2012, 17:15
Ponta către Tudor Barbu: Este bine că aţi respectat timpul alocat, aţi învăţat cum e cu publicitatea

„Domnul senator Tudor Barbu pe bună dreptate ne-a criticat că suntem prea mulţi. E normal, domnia sa a pierdut colegiul din Gorj şi nu ar fi trebuit să fie aici, ci alături de colegul de campanie. Dacă aveţi nedumeriri şi nemulţumiri despre cum s-a făcut politică în ultimii ani, aveţi o mulţime de parlamentari care au făcut politică până acum la PSD, la PNL, la PDL, puteţi să îi întrebaţi cum au făcut atâta rău ţării şi au devenit deodată foarte buni doar pentru că au trecut la partidul dumneavoastră. Să nu rataţi această ocazie”, i-a spus Ponta lui Barbu de la tribuna Parlamentului, potrivit Mediafax.

El a remarcat şi faptul că noul senator s-a asigurat permanent, în timpul discursului, că nu va depăşi timpul alocat, arătând că acesta „a înţeles cum e când intră publicitate şi cum trebuie oprite speech-urile”.

Senatorul PPDD Tudor Barbu a anunţat, vineri, că parlamentarii formaţiunii pe care o reprezintă nu vor vota învestirea Guvernului Ponta II.

„Biografia economică, socială şi politică a României, zic eu dezatruoasă – dar girată secundă de secundă – şi nu exagerez – exact de oamenii care acum vin şi compun alianţa care va guverna România. Nu a existat o secundă în cei 22 de ani în care alianţa pe care Victor Ponta o conduce şi cu care vine să învestească un Guvern să nu fi fost la putere într-un cuantum mai mic sau mai mare. Acesta este motivul pentru care grupurile parlamentare PPDD nu vor vota Guvernul Ponta, deşi programul de guvernare frizează impecabilul”, a spus Tudor Barbu.

Parlamentul dezbate, vineri, învestirea Guvernului Ponta II.