Ponta: Cernea l-a adus în Parlament pe legionarul de mucava Neamţu VIDEO

Premierul Victor Ponta a vorbit, la finalul şedinţei camerelor reunite ale Parlamentului, despre incidentul provocat de liderul Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, pe care l-a caracterizat drept un "legionar de mucava şi un personaj comic şi ridicol".

RomaniaTV.net
17 sept. 2013, 16:24
Ponta: Cernea l-a adus în Parlament pe legionarul de mucava Neamţu VIDEO

Victor Ponta a declarat, marţi, că Mihail Neamţu a dovedit, prin gestul făcut în timp ce premierul prezenta Acordul cu FMI, că este „un legionar de mucava şi un personaj comic şi ridicol”. Întrebat dacă l-a deranjat incidentul, Ponta a spus că nu poate fi supărat decât pe el însuşi, în condiţiile în care Neamţu a fost adus în Parlament de Remus Cernea, consilier al şefului Guvernului.

„Dar să ştiţi, pe de altă parte – şi aici e proverbul cu «Ce-şi face omul cu mâna lui…», că ştiu că pe ăsta, micul legionar, l-a adus Remus Cernea. Pe Remus Cernea eu l-am făcut şi consilier şi parlamentar, aşa încât nu am voie să mă supăr decât eventual pe mine. Dar tot e bine că Remus Cernea este în Parlament, pentru că, iată, există şi acest punct de vedere uşor extremist reprezentat în Parlamentul României. Până la urmă, democraţie înseamnă să ai structuri în care să fie reprezentată toată lumea. Domnul Neamţu nu e în Parlament, pentru că nu cred că vreun om normal l-ar vota”, a spus Ponta.

Premierul a spus că Mihail Neamţu este „un legionar de mucava”. „E un personaj comic Neamţu, sau ridicol, sincer. E un legionar din ăsta, de mucava. Să fie sănătos! Dacă nu a putut să intre în Parlament prin vot, a intra şi el aşa”, a comentat Ponta.

Discursul premierului Victor Ponta din Parlament pe tema scrisorii FMI a fost întrerupt de preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, care i-a dat un săculeţ cu bani, despre care a afirmat că reprezintă „30 de arginţi, preţul trădării pentru Roşia Montană”, şi l-a acuzat de trădare.