Ponta: Ciuhodaru este un personaj exotic, nu ştiu ce legătură are cu lucrurile serioase

Preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmă că deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru este "un personaj exotic" şi a spus că nu ştie ce legătură are acesta cu "lucrurile serioase", transmite corespondentul MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 11:04
Ponta: Ciuhodaru este un personaj exotic, nu ştiu ce legătură are cu lucrurile serioase

Întrebat, joi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, cum comentează eliberarea din funcţia de consilier onorific pe probleme de urgenţă la Ministerul Sănătăţii a lui Tudor Ciuhodaru, Ponta a apreciat că Guvernul a dat dovadă de „criză de inspiraţie şi de seriozitate” la numirea acestuia.

„Ciuhodaru este un personaj exotic, nu ştiu ce legătură are cu lucrurile serioase, şi-a dovedit competenţa în faţa lui Oprea. Prin numirea lui Ciuhodaru în funcţia de consilier onorific al Ministerului Sănătăţii, Guvernul a dat dovadă de o criză de inspiraţie şi de seriozitate. Nu comentez de ce a fost eliberat, joi, din funcţie”, a spus liderul PSD.

Potrivit unor surse politice, doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR, a fost eliberat din funcţia de consilier onorific la Ministerul Sănătăţii deoarece a anunţat public că el i-a prezentat pe medicii Vasile Cepoi şi Andrei Georgescu la Preşedinţie şi Guvern, fără a-l avea alături pe ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli (UDMR).