Ponta contraatacă: Băsescu este paralizat de frică. A avut un discurs de dictator în delir

Preşedintele PSD, Victor Ponta, îi răspunde şefului statului la atacul dur lansat de acesta. Ponta a spus, la România TV, că Traian Băsescu este "paralizat de frică" din cauza manifestărilor populare, iar discursul acestuia a fost cel al unui "dictator în delir".

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 18:23
Ponta contraatacă: Băsescu este paralizat de frică. A avut un discurs de dictator în delir

„Constat că am urmărit un dictator aflat în delir, paralizat de frică, înconjurat de nişte paiaţe speriate să nu iasă pe stradă de 24 Ianuarie şi care au fugit cu toţii la Cotroceni. Sunt nişte oameni rupţi total de realitatea României şi care nu vor pleca de la putere decât cum au plecat Nicolae Ceauşescu şi cei din jurul său”, a spus Ponta.

Băsescu i-a dat impresia ca fiind foarte nervos ajungând să atace persoane sub impresia unor imagini văzute la televizor. „Doamne fereşte de asemenea oameni în fruntea ţării! (…) E un om care s-a scăpat pe sine însuşi de sub orice control!”, a exclamat Ponta.

Ponta l-a acuzat pe Băsescu că se face vinovat, chiar şi în seara aceasta, de o nouă încălcare a Constituţiei, deoarece a acceptat ca Diaconescu să fie instalat ca ministru de Externe fără ca noua formulă a Guvernului să treacă printr-un vot al Parlamentului.

Copreşedintele USL apreciază că discursul de mâine al preşedintelui pe tema protestelor de stradă nu va aduce la calmarea spiritelor. „Dimpotrivă, dacă va vorbi aşa cum a vorbit în seara asta… Aşa vorbeşte şi Bashar al-Assad, la televiziunea publică”, a adăugat Ponta.