Ponta: Dacă PSD merge la prezidenţiale cu un candidat ca Liviu Dragnea, va fi prima dată când nu va ajunge în turul II

Victor Ponta nu intenţionează să candideze la alegerile prezidențiale din 2019. Pe lângă infirmarea unei candidaturi personale la alegeri, fostul premier vine și cu o speculație: dacă Liviu Dragnea va continua să fie la conducerea PSD, candidatul partidului de guvernământ nu va ajunge în turul al doilea al scrutinului.

RomaniaTV.net
20 aug. 2018, 08:33
Ponta: Dacă PSD merge la prezidenţiale cu un candidat ca Liviu Dragnea, va fi prima dată când nu va ajunge în turul II

„Nu voi candida la prezindenţiale în 2019. Voi sustine un candidat al Pro România cu care o să mă mândresc şi fac campanie cu el peste tot. Ca premier, nu se pune problema până nu sunt alegerile. Eu construiesc cu Pro România o variantă de centru stânga fără baroni, fără hoţi şi fără oameni care bat protestatari”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

„Dacă PSD merge cu un candidat la prezidenţiale ca doamna Andronescu, va intra în turul al doilea şi poate să câştige. Dacă merge cu un candidat ca Liviu Dragnea, va fi prima dată când PSD nu va intra în turul II. Cu cât PSD rămâne cu echipa Dragnea la conducere, cu atât şansele domnului Iohannis şi ale lui Cioloş cresc”, a avertizat fostul premier PSD.

 

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și fost lider al PSD București, insistă că Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate și să se retragă din fruntea Partidului Social Democrat. „Poate fi o soluţie de maturitate politică”, a declarat Ecaterina Andronescu la Digi 24.