Ponta despre candidatura lui Diaconescu: Am mutat circul de la Târgu Jiu la Satu Mare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat miercuri, la o întâlnire cu peste 1.000 de tineri social democraţi, că Dan Diaconescu, prin candidatura sa pentru mandatul de deputat în Colegiul 2 a mutat circul de la Târgu Jiu la Satu Mare.

RomaniaTV.net
14 mai 2014, 14:49
Ponta despre candidatura lui Diaconescu: Am mutat circul de la Târgu Jiu la Satu Mare

Liderul PSD a spus că în judeţ va fi în această campanie „un saltimbanc”, dar după alegeri nu va mai fi văzut.

„Am un sentiment de vinovăţie şi vreau să vă cer scuze, am mutat de la Târgu Jiu la Satu Mare circul. Până pe 25 mai o să aveţi aici un saltimbac de circ în mov. O să-l vedeţi cu cravată mare mov. Vreau să vă dau vestea bună că după 25 n-o să-l mai vedeţi pe aici. Aşa a fost şi în Târgu Jiu, a fost până în ziua alegerilor, după care nu l-a mai văzut nimeni. Îl mai căutau nişte bieţi oameni ca să-i dea banii pe care a promis că-i dă, însă aici la Satu Mare cred că lumea e mai puţin naivă şi lumea nu se aşteaptă să-i dea domnul Dan nişte bani sau ce mai dă”, a spus Ponta.

Preşedintele PSD le-a cerut colegilor de partid să-l susţină pentru funcţia a deputat pe candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Ovidiu Silaghi, amintind că USL l-a mai făcut deputat în acelaşi colegiu în 2012.

Pe 25 mai în Colegiul 2 vor avea loc alegeri parlamentare parţiale pentru locul vacantat de fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, care a fost validat europarlamentar. Şi-au depus candidaturile Nagy Szabolcs – UDMR, Laura Bota – PMP, Ileana Blidar – PDL, Sergiu Băbăşan – FC, Ovidiu Silaghi – Alianţa PSD-UNPR-PC şi Dan Diaconescu – PPDD.