Ponta, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei: Este înjositor să candideze pentru demagogii aştia

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, marţi, pe pagina oficială de Facebook că "este înjositor pentru Marian Munteanu să candideze pentru demagogii aceştia", făcând referire la Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

12 apr. 2016, 17:28
Ponta, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei: Este înjositor să candideze pentru demagogii aştia

PNL nu se poate injosi asa …” !!! Pnl nu, dar ce treaba au Gorghiu, Blaga si toata gasca cu PNL?!? Si sincer eu cred ca este injositor pt Marian Munteanu sa candideze pentru demagogii astia!!! Bietul domn Quintus! Bietul Marian Munteanu!„, a scris Victor Ponta, marţi, pe Facebook.

Biroul Politic Național al PNL a validat marți candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei.

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, consideră că liberalii trebuie să aibă în continuare propriul candidat la Primăria Capitalei după retragerea lui Ludovic Orban.

Vreau să vă spun că părerea mea e că PNL nu se poate înjosi într-atât încât să facă apel la alte persoane decât din partidul nostru. Asta ar însemna o slăbiciune pe care partidul nu o are. Eu aşa cred şi sper. Punctul meu de vedere, la care ţin, este că viitorul primar al Bucureştiului trebuie să fie un bucureştean, nu unul care să-şi schimbe identitatea înainte de alegeri; aşa cred că ar fi bine şi aşa e firesc. Orice candidat la sectoare poate fi luat în discuţie„, a spus președintele de onoare al PNL luni seara.

CITEŞTE ŞI Cine este Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei: „Numirea mea este un act de curaj”