Ponta, despre ceremonia de la Deveselu: E drăguţ sa inviţi la inaugurare oameni care nu au avut treabă cu proiectul

Fostul premier Victor Ponta a comentat ironic declaraţia ambasadorului Ambasadorul SUA, care a spus despre ceremonia de la Deveselu că au fost un număr limitat de persoane pe care le-a putut invita. "Wow - ce frumoasa e diplomatia, poti sa spui chiar orice si nu se supara nimeni. E dragut sa inviti la o inaugurare NUMAI oameni care nu au avut nicio treaba cu Proiectul si NICIUNUL din cei care din 2011 incoace au muncit la el", a scris Ponta pe Facebook.

14 mai 2016, 08:52

„Adevarul este ca nu greseste Domnul Ambasador Klemm – domnia sa a venit recent la Bucuresti ( sau Budapesta, tot aia), era gata Scutul, practic la inaugurare ca si Ciolos. Prosti suntem toti cei care am crezut ca fapta noastra buna va ramane nepedepsita”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat, vineri, referitor la nemulţumirea unor politicieni care nu au fost invitaţi la inaugurarea scutului antirachetă de la Deveselu, că ar fi fost „ideal” să poată invita pe toată lumea implicată în acest proiect, însă nu au fost locuri suficiente.

Citeşte şi:  Ambasadorul SUA, despre ceremonia de la Deveselu: Am avut număr limitat de persoane pe care le-am putut invita

În replică, premierul Ponta a postat pe Facebook o imagine care arată câte locuri erau disponibile. „Dupa cum vedeti in poza nu era niciun loc liber”.