Ponta, despre Orban şi Vela: Speră ca PNL o sa ia voturi de la credincioşii ortodocşi. Vor avea acelaşi rezultat ca Dragnea!

Fostul premier Victor Ponta îi critică pe premierul Orban şi pe ministrul Internelor Marcel Vela pentru modul în care au acţionat în Săptămâna Mare şi pentru bălbăiala cu privire la restricţiile pentru credincioşii ortodocşi care sărbătoresc Paştele duminică. 

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 10:07
Ponta, despre Orban şi Vela: Speră ca PNL o sa ia voturi de la credincioşii ortodocşi. Vor avea acelaşi rezultat ca Dragnea!

„O lunga serie de decizii guvernamentale haotice – lipsa de viziune si de competenta guvernamentala ! Oamenii nu mai inteleg nimic din ce au voie si ce nu au voie sa faca!

1. Presedintele Iohannis spune la pranz ca cei care vor relaxarea masurilor sunt „inconstienti” – seara Ministrul Vela anunta „relaxari”

2. Guvernul ne spune ca trebuie sa stam in casa – si tot Guvernul organizeaza deplasarea pe timpul noptii a mii de romani din toata tara catre aeroportul de la Cluj in „Operatiunea Sparanghelul”

3. Premierul Orban spune ca trimite bugetarii in somaj tehnic / Ministrul de Finante spune ca nu e adevarat

4. Orban spune ca nu sunt bune testele rapide – Ministrul Tataru isi face chiar lui insusi test rapid

5. Ministrul Finantelor Citu iese miercuri sa prezinte Ordonanta privind ratele la banci – Acelasi Ministru iese vineri si anunta ca trebuie sa modifice Ordonanta ca nu este buna

Mai pot sa va dau 100 de exemple similare !

Despre Acordul semnat cu BOR : si Liviu Dragnea a implicat PSD in Campania pentru Referendumul privind Familia traditionala ( crezand ca ia voturi) si mai rau a facut / acum Orban si Vela spera ca PNL o sa ia voturi de la credinciosii care sarbatoresc Pastele Ortodox – mai rau strica / cred ca vor avea acelasi rezultat ca si Dragnea!”, a avertizat Victor Ponta.

 

Klaus Iohannis: „Voi solicita revocarea acordului MAI-BOR. Staţi acasă, altfel după Sărbători vom avea înmormântări”

Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit public în prima zi după anunţarea stării de urgenţă. Iohannis a declarat miercuri că, din păcate, nu avem nicun motiv de relaxare, avem 20 de morţi în 24 de ore. Cuvântul de ordine este ”Staţi acasă”. Preşedinte a anunţat că va solicita ministrului de Interne şi premierului să revină asupra acordului MAI – BOR. ”Staţi acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări”, a avertizat preşedintele.