Ponta, despre plecarea lui Blejnar: Puşculiţele PDL nu au de ce să stea în Guvern

Premierul desemnat Victor Ponta a spus, referindu-se la demisia lui Sorin Blejnar de la şefia direcţiei de control a marilor averi din ANAF, că cei care au colectat bani pentru PDL din funcţiile de demnitate publică deţinute trebuie să părăsească administraţia centrală.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 14:02
Ponta, despre plecarea lui Blejnar: Puşculiţele PDL nu au de ce să stea în Guvern

„Oamenii care sunt certaţi cu legea şi care s-au ocupat până în acest moment de strângerea de bani pentru PDL trebuie să plece toţi, cât mai repede, şi trebuie să răspundă în faţa legii”, a spus premierul desemnat, invitat fiind să comenteze plecarea lui Blejnar.

Ponta ameninţă că îi va elimina din administraţia centrală pe demnitarii şi funcţionarii care au fost „puşculiţe pentru PDL”.

„Aceia care nu au prevederea de a pleca în această săptămână vor pleca marţi, pentru că cei care în mod public şi în mod notoriu, pe care dumneavoastră i-aţi prezentat de atâtea ori ca fiind puşculiţele PDL, nu au ce să stea într-un guvern care vrea să respecte legea şi nu vor fi înlocuiţi de alţi strângători de biruri pentru PNL sau PSD”, a mai spus Ponta.