Ponta despre problema lui Băsescu cu zarzavaturile olandeze: O prostie

Liderul PSD, Victor Ponta, a etichetat drept „o prostie” îndemnul președintelui Băsescu de a nu mai cumpăra zarzavaturi olandeze, ca replică la refuzul Olandei de a fi de acord cu intrarea României în spațiul Schengen.

RomaniaTV.net
11 dec. 2011, 12:40
Ponta despre problema lui Băsescu cu zarzavaturile olandeze: O prostie

Întrebat de jurnalişti cu comentează faptul că Băsescu a spus că încearcă să evite să cumpere zarzavaturi importate din Olanda, Ponta a răspuns: „Un preşedinte iresponsabil care vorbeşte prostii pentru presă. Nu cred că cineva serios îl bagă în seamă pe Băsescu. Circ de doi bani de la Băsescu. Dacă vreţi, vă dăm şi programul de cumpărături al nostru, dacă asta îi ajută pe români. Vă spunem când ne ducem la cumpărături, când ne ducem la film, să vină presa şi să spunem prostii”.

El a spus că afirmaţia lui Băsescu este „o prostie”.

„Aţi auzit pe vreun lider european să facă aşa ceva? E doar de mintea lui Băsescu. Putem noi să sancţionăm Olanda aşa?”, mai afirmat Ponta, citat de Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut cumpărături, sâmbătă seară, într-un supermarket din Bucureşti, declarând, la plecare, pentru România TV, că a încercat să evite să cumpere zarzavaturi olandeze, el adăugând: „Cred că este bine să nu cumpărăm zarzavaturi olandeze”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Bruxelles, că poziţia Olandei în legătură cu intrarea României în Schengen este un abuz, menţionând că nu ţara noastră a legalizat prostituţia şi consumul de droguri din neputinţă.