Ponta, despre SFÂRŞITUL LUMII în Parlament: „Lumea creată de divinitate nu se sfârşeşte astăzi”

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, în plenul comun, că votul Parlamentului pentru Guvernul USL poate genera sfârşitul unei lumi politice, caracterizată de ură, dezbinare, austeritate dublată de delapidarea banului public, incompetenţă şi aroganţă, aşa cum în urmă cu 23 de ani un alt regim politic îşi începea sfârşitul.

RomaniaTV.net
21 dec. 2012, 14:38

„Lumea creată de divinitate nu se sfârşeşte nici pentru creştini, nici pentru mayaşi, dar o lume politică se poate sfârşi„, a spus Ponta în plenul Parlamentului, pentru votul de învestitură al Guvernului.

El a făcut referire la guvernarea PDL, susţinând că aceasta a fost caracterizată de ură, dezbinare, austeritate dublată de delapidarea şi jaful banului public, incompetenţă, dispreţ şi aroganţă faţă de electorat, fapte care au condus la o sancţiune politică exprimată prin vot şi care trebuie înţelese inclusiv de noua putere ca o lecţie comună, pentru a fi evitate în viitor.

După audierile-maraton, deputaţii şi senatorii s-au reunit în plen, în noua sală destinată şedinţei comune, pentru învestirea cabinetului Ponta II. Traian Băsescu nu a onorat invitaţia de a participa la lucrările plenului.


loading...
Partenerii noștri