Ponta: A fost o decizie grea. Ne despărţim pentru moment de Geoană VIDEO

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, după decizia CEx, că excluderea lui Mircea Geoană a fost o decizie grea. "Ne despărţim pentru moment  de Mircea Geoană şi de cei care au o problemă pentru a fi în echipa aceasta", a declarat Ponta după decizia CEx de excludere a lui Mircea Geoană.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 18:27
Ponta: A fost o decizie grea. Ne despărţim pentru moment de Geoană VIDEO

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că regretă faptul că s-a ajuns la excluderea lui Mircea Geoană din PSD. „Nu mi-a făcut plăcere, nu este în interesul partidului”, a spus Victor Ponta după CEx.

Nu mi-am dorit lucrul asta, nu am problemă de autoritate. Decizia de azi am fost nevoit să o iau. Eu sunt convins că domnul Geoană nu va accepta să rămână peşedintele Senatului cu sprijinul de la Putere. Va fi o dezamăgire, dar nu prima. Eu i-am cerut să predea funcţia şi atribuţiile de preşedinte al Senatului lui Chelaru şi nu aş fi supus la vot excluderea domniei sale pentru că s-ar fi supus solicitării. A refuzat„, a spus Ponta.

Liderul social-democrat a declarat că adversarul PSD în acest moment nu este Mircea Geoană, ci Traian Băsescu şi regimul lui. „Este momentul în care trebuie să fim o armată unită”, a mai spus Ponta.

Referitor la acuzaţia lui Geoană că ar fi marioneta lui Iliescu şi Năstase, Ponta a răspuns: „Nu cred că merit asemenea epitete şi în niciun caz nu cred că merit aşa ceva„.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a fost exclus din PSD în urma deciziei luate în CExN, marţi, cu 50 de voturi „pentru”, cinci „împotrivă” şi trei abţineri.