Ponta, după întâlnirea cu grupul UDMR: Nu umblu acum pe la grupuri ca să dăm speranţe

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, după întrevederea cu grupul UDMR, că el nu umblă pe la grupurile parlamentare pentru a da speranţe că acestora li se vor adopta amendamentele le buget, ci pentru a discuta, în condiţiile în care există idei bune care pot fi preluate imediat sau în viitor.

RomaniaTV.net
29 ian. 2013, 15:06
Ponta, după întâlnirea cu grupul UDMR: Nu umblu acum pe la grupuri ca să dăm speranţe

„UDMR a avut solicitări, întrebări legate de finanţarea domeniului cultural – vorbesc de zona minorităţăţilor – de autostrada Transilvania, de agricultură. Am disucutat, ce putem să facem e valabil pentru toată lumea, ce putem, să mai adăugăm acum, ce nu – reparăm pe parcursul anului”, a spus Ponta.

Întrebat dacă le-a dat celor de la UDMR speranţa că amendamentele lor vor fi preluate, Ponta a răspuns: „Nu umblu acum pe la grupuri ca să dăm speranţe, ci ca să discutăm, pentru că realmente sunt idei bune şi de la grupul USL, şi de la minorităţi, şi de la UDMR pe care le putem pune de acum în buget. Altele sunt probleme pe care le avem în vedere pentru viitor”.

El a mai spus că a discutat cu reprezentanţii UDMR, cărora le-a transmis că „imediat după ce va fi adoptat bugetul de stat se va trece la următoarele priorităţi pe plan palamentar, respetiv modificarea Constituţiei, sistemul de dezvoltare a regiunilor, legea electorală şi rezolvarea ppoblemei restituirii proprietăţilor”.