Victor Ponta: Exclud prezenţa în Guvern a lui Tăriceanu, nu doreşte domnia sa

Victor Ponta a declarat joi că exclude prezenţa în Executiv a senatorului Călin Popescu-Tăriceanu, arătând că, deşi l-ar dori în Guvern, nu doreşte acesta.

27 feb. 2014, 11:20
Victor Ponta: Exclud prezenţa în Guvern a lui Tăriceanu, nu doreşte domnia sa

„Exclud, pentru că domnia sa nu-şi doreşte aşa ceva. Nu că nu mi l-aş dori în Guvern. Mi l-am dorit şi când era membru al PNL, atunci nu l-a dorit domnul Antonescu, acum nu doreşte domnia sa”, a afirmat Ponta, potrivit Agerpres.

VEZI ŞI Antonescu: Victor Ponta este un om politic mai puternic decât Călin Popescu Tăriceanu VIDEO

Întrebat dacă Tăriceanu ar putea fi candidatul USL la prezidenţiale, premierul a răspuns: „USL, nu USD”. La insistenţele jurnaliştilor, Ponta a spus că nu doreşte să speculeze, încă.

„M-am uitat pe oamenii în care românii au încredere şi nu sunt foarte mulţi: domnul Isărescu, domnul Oprescu, domnul Tăriceanu, domnul Antonescu şi cred că era şi domnul Ungureanu pe acolo. Restul nu există”, a adăugat Victor Ponta.

VEZI ŞI Ponta: Traian Băsescu este iresponsabil şi îşi urăşte ţara

El a comentat şi afirmaţiile preşedintelui PNL potrivit cărora cooptarea lui Tăriceanu ar fi un fel de mită politică.

„Adică până acum i-am mituit pe PNL că au avut 10 miniştri? Asta spune domnul Antonescu? Cel mai important lucru pentru cei care votează PNL este ca viitorul guvern să menţină toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului liberal în 2012. Cred că asta e important. Până la urmă, că-l cheamă Ionescu sau Popescu, nu ştiu dacă cei care votează PNL sunt atât de interesaţi. Ei sunt interesaţi de faptul că au votat un anumit program politic şi acel program îl vom respecta în totalitate”, a susţinut Ponta. 


loading...