Ponta explică în ce situaţie ar accepta să candideze la alegerile prezidenţiale

Premierul Victor Ponta a declarat, la o emisiune la Antena 3, că va candida la alegerile prezidenţiale doar dacă nu va exista un alt candidat care să poată învinge regimul Băsescu.

RomaniaTV.net
07 apr. 2014, 19:57
Ponta explică în ce situaţie ar accepta să candideze la alegerile prezidenţiale

Victor Ponta a precizat că în continuare sunt şanse doar de 49% să candideze la Preşedinţie şi că o decizie va fi luată după alegerile europarlamentare din 25 mai, când crede că USL se poate reface.

„Eu voi candida la prezidenţiale doar când voi avea convingerea totală că un candidat al nostru nu poate câştiga împotriva regimului Băsescu. Vom afla după alegerile europarlamentare, când cred că USL se poate reface sau că cei care cred în acest proiect vor susţine iar Uniunea”, a spus Victor Ponta.

De asemenea, Ponta a mai spus că nu pleacă din politică în această toamnă, dar că proiectul său este mai greu acum din cauza plecării lui Crin Antonescu.

„Nu plec din politică, nu cred că voi termina tot ce am de făcut în această toamnă. Dar dacă proiectul meu nu dă roade, atunci plec. Dar proiectul meu e şi mai greu acum, după ce a plecat Crin Antonescu. Cei care credem în USL putem fi împreună şi la alegerile din noiembrie”, a afirmat premierul.