Ponta: „Guvernul Orban a plătit 12 milioane RON pentru un spital de campanie la Bacău, au plecat şi spitalul a rămas abandonat”

Victor Ponta ia atitudine în cazul incredibil al spitalului de campanie cumpărat de guvernul Orban şi prezentat cu mare fast la Bacău, pe care acum prefectul încearcă să-l vândă pe un site de profil, deoarece îi este inutil.

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 12:05
Ponta: „Guvernul Orban a plătit 12 milioane RON pentru un spital de campanie la Bacău, au plecat şi spitalul a rămas abandonat”

„AICI SUNT BANII DVS !!! In campania falsa a PNL si in spitale fantoma!!!
Din pacate NU sunt in Sanatate/ ci aruncati de Guvernul Orban PNL pe smecherii si achizitii dubioase , afaceri cu masti, combinezoane si spitale fantoma!!!

https://zdbc.ro/prefectul-ailenei-vrea-sa-scoata-la-vanzare-pe-olx-spitalul-modular-de-la-baza-letea-destinat-pacientilor-covid/
Guvernul Orban a platit 12 milioane RON pentru un spital de campanie la Bacau / l-a adus chiar Ministrul Tataru cu deputatul Palar / au facut fotografii / s-au laudat in presa platita din bani publici / au plecat si spitalul a ramas abandonat in curtea Politiei Locale !

Acum Prefectul PNL vrea sa scape de Spitalul Fantoma / il vinde pe OLX! 12 Milioane de RON bani publici pentru sanatate- aruncati la cos!
Nu au bani de pensii, nu au bani de alocatii, nu au bani pentru firmele romanesti- pentru ca prapadesc banii pe smecherii si afaceri !
PRO Romania va cere o Ancheta parlamentara completa pentru toate miliardele aruncate in achizitii fara licitatii! Banii trebuie recuperati – cei vinovati trebuie sa plateasca!

Noi suntem PRO Romania – si tinem doar cu Romania !”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Deputatul PMP Constantin Codreanu, implicat într-un grav accident: „M-am ales cu fracturi în zona lombară”