Ponta: Guvernul se întâlneşte joi cu delegaţia FMI, CE, BM pentru discuţii finale

Reprezentanţii Guvernului vor avea joi o întâlnire finală, de concluzii, cu delegaţia FMI, BM şi CE prezentă în România, obiectivul principal rămânând acela al relaxării fiscale în privinţa impozitării muncii, a declarat premierul Victor Ponta miercuri, în cadrul şedinţei de guvern.

11 iun. 2014, 11:25
Ponta: Guvernul se întâlneşte joi cu delegaţia FMI, CE, BM pentru discuţii finale

Ne apropiem de finalul discuţiilor cu partenerii noştri internaţionali, Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială. Mâine vom avea o întâlnire finală, în care tragem nişte concluzii. Important este ca obiectivul principal, o relaxare fiscală în ceea ce priveşte impozitarea muncii, să fie atins într-o perioadă de timp rezonabilă„, a afirmat premierul Victor Ponta.

Ponta şi-a exprimat speranţa ca reprezentanţii Opoziţiei, care în cursul zilei de miercuri aveau programată o întâlnire cu delegaţia instituţiilor financiare internaţionale, să nu-şi fi schimbat părerea, în special liberalii, şi să susţină Guvernul în efortul pe care-l face de relaxare fiscală, ţinând cont de datele foarte bune privind creştere economică, reducerea deficitului, a cheltuielilor bugetare de la începutul anului.

Citeşate şi Ponta: Acordul de parteneriat cu CE va fi îmbunătăţit în vederea semnării