Ponta i-a cerut lui Oprea să creeze un comitet de monitorizare a urgenţelor de sărbători

Premierul Victor Ponta i-a cerut viceprim-ministrului Gabriel Oprea, ministru de Interne, ca împreună cu colegii de la Sănătate şi Transporturi să creeze un comitet special de monitorizare a situaţiilor ce ţin de aglomerări de trafic rutier, probleme în spitale, ordine publică, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 11:36
Ponta i-a cerut lui Oprea să creeze un comitet de monitorizare a urgenţelor de sărbători

Acest comitet va fi realizat în vederea unei gestionări cât mai eficiente a problemelor ce pot apărea pe perioada sărbătorilor pascale şi a zilelor libere de 1 Mai.

‘Domnul viceprim-ministru Oprea, cu energia pe care i-o ştiţi foarte bine, şi cu miniştrii de la Sănătate şi de la Transporturi, până se termină şi 1 Mai, vreau să faceţi un comitet special de monitorizare legată de situaţiile posibile: aglomerări de trafic, probleme la spitale, ordine publică. Oamenii vor merge la mare, la munte, vor sărbători şi Paştele, vor sărbători şi 1 Mai, când sunt patru zile – nu? – legate. Vreau să vă rog, domnule vicepremier, cu Transporturile şi cu Sănătatea şi, sigur, Poliţia şi toate celelalte instituţii să asiguraţi ca toate problemele care apar inevitabil în aceste perioade să fie gestionate foarte bine şi, imediat, când avem o situaţie să putem să intervenim’, a declarat premierul în şedinţa de guvern.