Ponta îi răspunde lui Guşă: Nu putem împărţi România între fraierii care plătesc taxele şi deştepţii care nu

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că scopul modificării Legii insolvenţei este acela ca taxele curente să fie plătite de toţi cetăţenii astfel încât companiile din România să nu mai fie împărţite între "fraierii care plătesc taxele şi deştepţii care nu le plătesc".

RomaniaTV.net
04 oct. 2013, 14:54
Ponta îi răspunde lui Guşă: Nu putem împărţi România între fraierii care plătesc taxele şi deştepţii care nu

„Nu mai putem împărţi România între fraierii care plătesc taxele şi deştepţii care nu le plătesc. Acesta este scopul Codului insolvenţei. Toată lumea trebuie să plătească măcar taxele curente”, a răspuns primul-ministru unei întrebări legate de Codul insolvenţei.

Ponta a precizat că România va fi o ţară mai corectă dacă acest lucru va reuşi. „Eu mi-am dorit şi asta ne dorim în România, să nu mai împărţim companiile între fraierii care plătesc taxele şi deştepţii care nu plătesc. Acesta este scopul Codului insolventei. (…) Toată lumea trebuie să plătească taxele curente”, a spus premierul, aflat in vizită la parcul industrial Ciorani din Prahova.

Declaraţiile premierului au fost făcute în contextul în care postul de televiziune Realitatea TV susţine că, din cauza unui articol din Codul insolventei, va trebui să oprească transmisia.

„Neplătind firma dumneavoastră taxele, nu o să aveţi dreptul la somaj, la pensie, nu aveţi dreptul la nimic. Eu mă lupt inclusiv pentru dumneavoastra”, i-a spus premierul unei angajate Realitatea TV.