Ponta: Îl asigur pe Oprescu de ajutor. Dacă se blochează Capitala, ne blocăm cu toţii

Guvernul va oferi orice sprijin necesar Primăriei Capitalei în operaţiunile de deszăpezire, transmite Agerpres. Guvernul va oferi orice ajutor chiar dacă eforturile principale se îndreaptă spre judeţele mai afectate, deoarece "dacă se blochează Capitala, ne blocăm cu toţii", a declarat premierul Victor Ponta, aflat la sediul primăriei.

RomaniaTV.net
29 ian. 2014, 21:27
Ponta: Îl asigur pe Oprescu de ajutor. Dacă se blochează Capitala, ne blocăm cu toţii

Prezent la comandamentul organizat la primărie, alături de primarul general Sorin Oprescu, şeful Guvernului a arătat că decizia de închidere a şcolilor a fost una bună, deoarece „în trafic s-a simţit simţitor acest lucru”.

„În special datorită primarului general, la acest comandament atmosfera este un pic mai relaxată decât la Guvern. Acolo, şi domnul Dragnea, şi mai ales domnul Oprea mai puţin cu simţul umorului, mai mult cu disciplina de fier. Mă bucur că aici doar semaforul e dezorientat, restul, toţi ceilalţi, sunteţi bine orientaţi”, a conchis Ponta.

Anterior, Victor Ponta a anunţat că va merge, miercuri seara, la Primăria Capitalei, pentru a vedea dacă primarul general, Sorin Oprescu, are nevoie de sprijin din partea Guvernului în operaţiunile de deszăpezire.

El a precizat că va merge şi la Primăria Capitalei, pentru a vedea dacă este nevoie de sprijin din partea Guvernului, după care va reveni la Guvern, la comandamentul de iarnă condus de vicepremierul Liviu Dragnea.