Ponta îl întrece pe Iohannis pentru o zi, pe Facebook

Victor Ponta aniversează 1 Decembrie cu o victorie împotriva lui Klaus Iohannis pe Facebook, fiind prima zi în care prim-ministrul întoarce frontul pe rețeaua socială cu o creștere de peste 6.800 de fani, cu mai mult de 2.000 de like-uri peste ritmul de creștere al paginii președintelui ales, potrivit facebrands.ro, citat de evz.ro.

RomaniaTV.net
01 dec. 2014, 09:36
Ponta îl întrece pe Iohannis pentru o zi, pe Facebook

Victor Ponta a trecut cu această ocazie de nivelul de 740.000 de like-uri în duminica dinaintea Zilei Naționale și a reușit această performanță cu ajutorul unor postări personale cu ocazia sărbătorii de Sfântul Andrei, ziua onomastică a fiului său, dar și cu mesaje transmise cu ocazia alegerilor parlamentare din Republica Moldova. Cu toate acestea, președintele ales al României, Klaus Iohannis are în continuare un număr mai mare de fani, depășind demult cifra de un milion, fiind aproape de 1.250.000 de fani.

„La mulți ani de Sfântul Andrei tuturor românilor care poartă acest nume! Este o zi specială pentru creștinătatea românească. Să aveți o zi minunată cu toții! Irina și toată familia îl sărbătorim azi pe Andrei! La mulți ani tuturor celor care au azi o sărbătorită sau un sărbătorit în familie!”, a transmis prim-ministrul.

Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de FB un mesaj de 1 Decembrie: „Anul acesta, odată cu votul istoric din 16 noiembrie, românii au reușit împreună să dărâme mitul neputinței noastre, să îngroape acel sentiment că totul este pierdut și că România nu mai are viitor. Îndeplinindu-și datoria de cetățeni, românii din afara granițelor au dovedit că țara noastră are o mare șansă. După ani de dezamăgiri și nereușite, le spun astăzi românilor de pretutindeni că, oricât de greu ar fi, împreună vom clădi acel loc în care ne vom bucura să trăim, nu din care vom fi tentați să plecăm, vom întări în societatea românească ceea ce este de așezat, cu viziune, cu calm și răbdare. La mulți ani românilor de pretutindeni!”

Spre seară prim-ministrul a transmis un mesaj cetățenilor din Republica Moldova, rugându-i să-și convingă toți prietenii la vot pentru a menține drumul european al vecinilor de peste Prut.

Klaus Iohannis a făcut ultima postare în urmă cu o zi, fiind o referire la scrisoarea Grupului 22: „Mulțumesc Revistei 22 pentru scrisoarea deschisă pe care mi-a adresat-o în numele unui grup de intelectuali. Îi asigur pe semnatarii ei că rămân credincios promisiunilor și angajamentelor pe care mi le-am luat față de românii din țară și din străinătate. Acest lucru se va reflecta în toate deciziile mele, inclusiv în privința echipei de consilieri”.