Ponta îl ironizează pe Rareş Bogdan, după racolarea senatoarei PSD Paţurcă de către PNL: „Rareş, şmecherii ăştia îşi bat joc de noi?”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a transmis miercuri un mesaj ironic, remarcând că liberalii luptă cu "ciuma roșie” prin racolarea PSD-iștilor, după ce o senatoare exclusă din PSD a fost primită în PNL.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 05:21
Ponta îl ironizează pe Rareş Bogdan, după racolarea senatoarei PSD Paţurcă de către PNL: „Rareş, şmecherii ăştia îşi bat joc de noi?”

„PNL ( numiti deja „ciuma galbena”) lupta din greu cu „ciuma rosie” PSD – prin transferarea tuturor pesedistilor la PNL / iar Aliatii USR PLUS sustin „cu toate dragostea”! Rares – smecherii astia chiar isi bat joc de noi toti? Sper ca la Alegeri oamenii sa le arate penelistilor ( fosti pedelisti, fosti pesedisti ) ce cred cu adevarat despre ei!!! Noi suntem PRO Romania – si tinem doar cu Romania!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ponta i s-a adresat direct lui Rareş Bogdan pentru că acesta a luat de curând o poziţie tranşantă în problema traseismului practicat în ultima vreme de PNL.

„Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac”, a declarat Rareș Bogdan, recent, la Antena 3.

Senatoarea Roxana Paţurcă a fost exclusă, marţi, din PSD pentru că a lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

Citeşte şi: Cătălin Rădulescu, despre excluderea din PSD: „Mă bucur că m-au exclus. Nu pot respecta corupţii”