Ponta: Iniţial i-am propus lui Dragnea să fie la Interne şi vicepremier

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, marţi, că, iniţial, i-a propus secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, să fie vicepremier şi să preia portofoliul Administraţiei şi Internelor, el precizând că Dragnea a decis să se ocupe de campania electorală a USL.

RomaniaTV.net
01 mai 2012, 20:06
Ponta: Iniţial i-am propus lui Dragnea să fie la Interne şi vicepremier

„Portofoliul Administraţiei şi Internelor, inclusiv funcţia de vicepremier, le-am propus colegului meu, Liviu Dragnea. El este acum şi va fi şeful campaniei electorale a USL şi mi-a solicitat, ţinând cont că nu poţi fi judecător şi arbitru, ca până după alegeri să nu facă parte din stuctura Guvernului pentru a avea ca obiectiv conducerea campaniei”, a spus Ponta.

El i-a transmis mulţumiri lui Dragnea şi l-a asigurat că va încerca să aibă o guvernare cât mai bună pentru a-i face lui Dragnea o campanie electorală cât mai uşoară.

Ponta a anunţat, marţi, că ministrul de Finanţe şi vicepremierul din Cabinetul pe care îl va propune Parlamentului va fi Florin Georgescu.

El a arătat că Ministerul de Interne va fi condus de Ioan Rus, iar Ministerul Administraţiei va fi preluat de Victor Paul Dobre.