Ponta intră în grevă fiscală: Nu mai plătește taxa TV

Președintele PSD Victor Ponta a anunțat că nu va mai plăti taxa TV în semn de protest față de modul în care televiziunea publică reflectă activitatea opoziției.

RomaniaTV.net
11 dec. 2011, 11:46
Ponta intră în grevă fiscală: Nu mai plătește taxa TV

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că începând cu această zi nu va mai plăti abonamentul la societatea publică de televiziune, în semn de protest, precizând că nu mai vrea să-l vadă pe William Brânză la acest post de televiziune, informează Mediafax.

Ponta a spus că s-a decis să nu mai plătească taxa TVR, ca protest faţă de modul în care televiziunea publică reflectează activitatea opoziţiei.

„Este un tip de acţiune de protest pe care mi-o asum, inclusiv să răspund conform legii, de a nu mai plăti bani ca să îl văd pe Willy (William – n.r.) Brânză şi pe tinerii PDL. Este o ruşine. Anunţ oficial să refuz să mai plătesc această taxă şi sunt gata să mă supun rigorilor legii. Voi deschide şi pe site-ul meu o listă pentru cei care mai au curaj să încalce legea şi să nu mai plătească taxa. Eu refuz să mai plătesc pentru televiziunea lui Băsescu”, a declarat el.

Televiziune publică a difuzat, recent, Gala Premiilor TVR Internaţional, printre cei premiaţi numărându-se lideri politici.