Ponta l-a spulberat pe Iohannis la final: Sunteţi o POLEIALĂ a lui Raţiu şi Crin. În interior sunteţi Băsescu

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Confruntarea de marţi seara dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta s-a încheiat cu un schimb de întrebări între cei doi contracandidaţi. După ce a insistat să aibă el ultimul cuvânt, Iohannis a adresat o întrebare la care a primit un răspuns năucitor, care l-a lăsat, încă o dată, fără replică pe prezidenţiabilul ACL.

12 nov. 2014, 10:04
Ponta l-a spulberat pe Iohannis la final: Sunteţi o POLEIALĂ a lui Raţiu şi Crin. În interior sunteţi Băsescu

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. La finalul dezbaterii, Klaus Iohannis a insistat să pună el ultimul întrebarea.

Victor Ponta l-a întrebat astfel pe contracandidatul său dacă are vreun moment sentimente de vinovăţie faţă de milioanele de români care au crezut în USL. Iohannis a răspuns:”USL s-a rupt pentru ca PSD a vrut toata puterea si noi nu am fost de acord, atat de simpla e explicatia. E singura chestiune reala si reamintesc ca nu am venit la dvs pentru ca guvernul functiona bine, ci pentru ca functiona prost dar dvs nu ati putut suporta aceasta chestiune.”

FINALA pentru Cotroceni. Victor Ponta-Klaus Iohannis, A DOUA CONFRUNTARE în această seară

A urmat întrebarea lui Iohannis pentru Ponta: „Ne-ati spus ca ati votat in tinerete cu Ion Ratiu, pe urma ati spus că aţi votat cu candidatul liberal. Pot sa contez si de data aceasta pe votul dvs?”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Răspunsul lui Ponta l-a spulberat pe candidatul ACL, care a rămas fără replică: „Domnule Iohannis, sunteti doar o poleiala a lui Ion Ratiu si Crin Antonescu. In interior sunteti de fapt Traian Basescu. Si nu l-am votat niciodata pe Traian Basescu”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta-Klaus Iohannis, prima dezbatere electorală. Cum s-au contrat cei doi

Rugat să transmită mesajul de final, Klaus Iohannis, care a insistat toată emisiunea că vrea să-şi folosească minutele ce i-au rămas, a spus doar atât: „Votati schimbarea”.