Ponta, la Iaşi: În fiecare zi cu Boc, România pierde

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat astăzi, la Iaşi, că fiecare zi cu guvernul Boc e o zi pierdută şi că USL trebuie să găsească o soluţie pentru ca actualul guvern să plece şi să se organizeze alegeri anticipate.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 12:17
Ponta, la Iaşi: În fiecare zi cu Boc, România pierde

„Am fost anul trecut aici în această formulă, când am anunţat formarea USL. Suntem astăzi aici şi vom fi şi la anul, în aceeaşi formulă. Astăzi a fost o zi însorită şi la propriu şi la figurat. Este bine că nici un preşedinte, nici premierul, nici un ministru, nici măcar preşedintele Consiliului Judeţean nu au venit aici să îi sfideze pe oameni. E foarte bine că au rămas acasă şi cred că asta se va întâmpla de acum înainte până când acest regim va fi schimbat” a mai spus Victor Ponta.

„Oamenii au ieşit în piaţă şi sunt nemultumiţi de guvernul Boc şi Traian Băsescu. Oamenii n-au cerut să plece opoziţia, au cerut să plece puterea. Motiv pentru care noi trebuie să găsim orice modalitate prin care actualul guvern să plece şi să facem anticipate. (…) Pe 1 februarie nu putem să ne ducem la Parlament, să ne aşezăm în bănci şi să ne prefacem că nu s-a întamplat nimic, asta nu se poate. Care este calea cea mai bună? O vom găsi împreună şi o vom aplica”, a declarat liderul social-democrat..