Ponta la Transgaz, un nou semnal privind independenţa energetică

Publicat: Joi, 23 Octombrie 2014 13:32 // Actualizat: Joi, 23 Octombrie 2014 13:32 // Sursa: romaniatv.net

Primul-ministru Victor Ponta s-a aflat joi la Mediaș, județul Sibiu, acolo unde a participat la aniversarea unui secol de transport de gaze naturale în România, eveniment care a avut loc la sediul central al Transgaz. Cu această ocazie, premierul a subliniat din nou importanța proiectului de țară privind independența energetică.

Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz Mediaș a organizat astăzi evenimentul de aniversare a 100 de ani de la construirea primei conducte de transport a gazelor naturale, respectiv conducta Sărmăşel-Turda. Totodată, evenimentul marchează și împlinirea a 40 de ani de la punerea în funcţiune a primei conducte dedicate tranzitului de gaze naturale pe teritoriul țării noastre.

Aflat la Mediaș, premierul Victor Ponta a transmis din nou un mesaj privind importanța și necesitatea ca România să devină independentă din punct de vedere energetic.

"Transgazul ca şi Romgazul joacă un rol mai important decât o simplă companie, (...) rol mai mare în ce priveşte viitorul României. (...) Independenţa energetică înseamnă independenţă politică", a afirmat Victor Ponta.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Transgaz victor ponta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 oct 14:03
...de transport de gaze naturale în România, eveniment care a avut loc la sediul central al Transgaz. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8127
RON
28 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H