Ponta: Lăzăroiu îi crede proşti pe jurnalişti, greşeşte

Victor Ponta este de părere că fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, îi crede ”proști pe jurnaliști”.  Liderul PSD a reacționat astfel la afirmațiile lui Lăzăroiu conform cărora, în 2004, i-a dat lui Ponta sondajele confidenţiale ale Alianţei D.A., care ajungeau la Adrian Năstase, în schimbul dosarelor social-democraţilor, pe care le avea când era şeful Corpului de Control la Guvern.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 10:24
Ponta: Lăzăroiu îi crede proşti pe jurnalişti, greşeşte

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că ceea ce a scris fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu pe contul de Facebook arată că acesta desconsideră nivelul de inteligenţă al jurnaliştilor.

„Lăzăroiu îi crede proşti pe jurnalişti, dar greşeşte când se bazează pe asta făcând tot felul de afirmaţii, pentru că oamenii sunt mai deştepţi decât crede Lăzăroiu”, a afirmat Ponta, citat de Mediafax.

Liderul PSD nu a făcut însă referiri clare în privinţa veridicităţii celor scrie de Lăzăroiu.

În schimb, prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, marţi, pentru Mediafax, că Sebastian Lăzăroiu „are în spate argumente” când spune că în 2004 i-a dat lui Victor Ponta sondajele confidenţiale ale Alianţei D.A., în schimbul dosarelor social-democraţilor.

„Nu cred că glumeşte domnul Lăzăroiu, îl ştiu de om serios. Sunt convins că are în spate argumente”, a precizat Flutur.

Fostul ministru Sebastian Lăzăroiu a afirmat luni seara, într-o postare pe contul său de Facebook, că i-a dat lui Victor Ponta sondajele confidenţiale ale Alianţei D.A., care ajungeau la Adrian Năstase, în schimbul dosarelor social-democraţilor, pe care le avea când era şeful Corpului de Control la Guvern.

Prezent luni seara la România TV, Victor Ponta a refuzat să comenteze declaraţia lui Sebastian Lăzăroiu. În schimb, preşedintele PNL, Crin Antonescu l-a criticat dur pe Lăzăroiu numindu-l „parazit mărunt de bucătărie”.

„Domnul Lăzăroiu era un profesionist care lua bani de la Alianţa D.A. şi dădea marfa pe sub mână oponentului politic? Faceţi sondaje la domnul Lăzăroiu pe viitor! Aceşti turnători sunt atât de tembeli încât se autodenunţă. Nu au nicio limită(…) Deci eu mă duceam, împotriva oricărei deontologii, cu marfa clientului care îmi dăduse bani şi mă duceam şi pe la Palatul Victoria să ciupesc ceva. Năstase nu-l băga în seamă şi-l băga Ponta, că-i mai tânăr, îi dădeam o bucată de caşcaval şi-mi dădea dosare?”, a spus Crin Antonescu, la România TV.