Ponta: M-am auzit cu Gabi Oprea în fiecare zi

Premierul Victor Ponta a afirmat duminică, la o emisiune tv, că în toată perioada cât a lipsit din țară a discutat cu vicepremierul Gabriel Oprea "în fiecare zi" și că are încredere că acesta "își face foarte bine treaba" în calitate de prim-ministru interimar.

28 iun. 2015, 20:06
Ponta: M-am auzit cu Gabi Oprea în fiecare zi

Cu Gabi Oprea m-am auzit în fiecare zi, cum, de altfel mă auzeam și înainte să vin să mă operez. E normal, e viceprim-ministru, este partenerul nostru de coaliție și am discutat practic, în fiecare zi pe tot ceea ce ține de guvernare și cât timp îmi ține locul, că nu e prima dată, am încredere totală că își face foarte bine treaba„, a afirmat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

El a explicat că, de obicei, discuta cu partenerii de coaliție, în fiecare miercuri, cu o oră înainte de ședința de Guvern.

Cu siguranță o să vorbesc și cu domnul Oprea și cu ceilalți pentru miercuri, sau marți de fapt, când va fi ședință de Guvern — că miercuri intră Parlamentul în vacanță. E un mecanism care funcționează de trei ani și ceva foarte bine. (…) Guvernul României este condus (n.r. în prezent de Gabi Oprea) dar în mod firesc ne-am consultat și ne consultăm ca doi parteneri și ca doi prieteni pe tot ceea ce înseamnă principiile guvernamentale și toate deciziile guvernamentale le-am luat împreună, tot timpul„, a adăugat Victor Ponta.

Citeşte şi: Gabriel Oprea: Suntem în coaliţie şi susţinem în continuare guvernul Victor Ponta