Ce sfaturi a primit Ponta de la MAMA lui în privinţa relaţiei cu Antonescu şi Oprescu

Preşedintele Traian Băsescu a distrus România deoarece a fost înconjurat de slugi şi favorite şi a luat singur decizii, a declarat liderul USL, Victor Ponta, adăugând că pentru el este o şansă să se poată sfătui cu Antonescu şi Oprescu şi arătând că şi mama sa i-a spus să nu se certe cu aceştia doi.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 20:57
Ce sfaturi a primit Ponta de la MAMA lui în privinţa relaţiei cu Antonescu şi Oprescu

„Consider că pentru mine, ca lider politic şi ca prim-ministru, este o mare şansă şi un mare ajutor să nu fiu singur. Să pot să mă sfătuiesc, să discut şi să iau decizii şi cu Crin Antonescu, şi cu Sorin Oprescu. Cred că una din explicaţiile pentru care preşedintele Traian Băsescu a distrus România şi a eşuat în proiectul său politic este faptul că totul s-a decis de un singur om, înconjurat de slugi şi favorite. Dăm foarte multă satisfacţie celor care ne votează, să ştiţi, începând cu mama mea, care este foarte pasionată de politică, şi care mi-a spus: Nu cumva să te cerţi cu Crin sau cu Oprescu. Să fiţi împreună că eu vreau să vă văd pe toţi împreună”, a spus Ponta la Antena 3.

El a susţinut că această relaţie de cooperare îi face pe pe toţi trei, respectiv Ponta, Antonescu şi Oprescu, „mai deştepţi împreună”.