Ponta n-are ce să discute cu Vanghelie despre Oana

Victor Ponta îi transmite lui Marian Vanghelie că nu are ce discuta cu el despre schimbarea Oanei Mizil de la şefia PSD Călăraşi. Vanghelie spusese că va purta cu Ponta "toate discuţiile" legate de înlocuirea deputatei, însă răspunsul liderului PSD este ferm: decizia a fost votată şi trebuie doar validată.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 18:14
Ponta n-are ce să discute cu Vanghelie despre Oana

Victor Ponta  a declarat miercuri că decizia demiterii liderului organizaţiei de Călăraşi, Oana Mizil, votată în BPN, va fi ratificată la Comitetul Executiv.

„Decizia nu trebuie discutată de nimeni cu domnul Vanghelie. Decizia s-a votat, după cum ştiţi, în BPN şi va fi ratificată la Comitetul Executiv. Eu nu am niciun fel de reproş de făcut doamnei Mizil. A fost o decizie luată pentru a a organiza mai bine efortul USL de a câştiga alegerile locale”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că va purta cu liderul social-democrat Victor Ponta „toate discuţiile” referitoare la demiterea Oanei Mizil din funcţia de şef al organizaţiei de Călăraşi.

Întrebat care sunt motivele demiterii Oanei Mizil de la preşedinţia PSD Călăraşi, Vanghelie a răspuns: „Nu ştiu, eu nu am participat la BPN-ul de luni, o să port toate discuţiile cu preşedintele partidului”.

Vanghelie a spus că „este o situaţie puţin mai complexă” şi a arătat că nu ar dori să răspundă la această întrebare pentru că nu ar vrea să se „interpreteze”.

Deputatul Oana Mizil va fi înlocuită din funcţia de preşedinte al PSD Călăraşi, o recomandare în acest sens urmând să fie făcută de Biroul Permanent al partidului la următorul Comitet Executiv.