Ponta: Noi nu pierdem nici o funcţie de preşedinte al Senatului, pentru că nu mai avem funcţia asta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti seara, în cadrul unei emisiuni tv, că PSD nu poate pierde funcţia de preşedinte al Senatului deoarece nu mai deţine această funcţie. Motivul prezentat de Victor Ponta a fost acela că Mircea Geoană “de un an şi ceva nu mai acţionează într-o coordonare cu opoziţia”.

RomaniaTV.net
09 nov. 2011, 14:15
Ponta: Noi nu pierdem nici o funcţie de preşedinte al Senatului, pentru că nu mai avem funcţia asta

„Noi nu pierdem nici o funcţie a Senatului, pentru că nu mai avem funcţia asta. Nu o mai avem. Domnul Geoană nu mai acţionează – nu de ieri că s-a supărat – ci de un an şi ceva nu mai acţionează într-o coordonare cu opoziţia sau nici măcar într-o relaţie civilizată cu noi, cu opoziţia. Deci, nu avem această funcţie. Am încercat ieri (luni n.r.) într-un fel s-o recâştigăm, nu am reuşit şi vom încerca în continuare”, a precizat Ponta.

„Dacă ceva i-am reproşat domnului Geoană cât a fost preşedinte a fost faptul că nu lua decizii. Şi atunci când le lua, peste o zi le schimba. Eu nu pot să fac aceleaşi greşeli, pentru că voi avea acelaşi rezultat. Nu mai vorbesc de diferenţele de personalitate. Deci, nu putem, nu pot să iei o decizie în unanimitate şi s-o schimbi”, a susţinut Ponta.