Ponta: „Nu contează nimic altceva decât alegeri, indiferent de câţi oameni mor şi se îmbolnăvesc. Incompetenţa ucide”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a fost prezent, joi, alături de Călin Popescu Tăriceanu la depunerea listelor Pro România pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Fostul premier a afirmat că este nevoie "să schimbăm acest Guvern" şi direcţia în care merge România. 

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 12:15
Ponta: „Nu contează nimic altceva decât alegeri, indiferent de câţi oameni mor şi se îmbolnăvesc. Incompetenţa ucide”

„Incompetenţa ucide, iresponsabiltiatea ucide. Nu contează nimic altceva decât alegeri, indiferent de câţi oameni mor şi se îmbolnăvesc. Singurul lucru care contează pentru cei care au puterea este un tip de scrutin care nu va fi un scrutin corect. Mulţi oameni se vor teme”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier a depus lista cu candidaţii Pro România pentru alegerile parlamentare, împreună cu Călin Popescu Tăriceanu.

„Sper ca noi toţi să participăm la vot, ca să schimbăm acest Guvern, să schimbăm această direcţie în care merge România, să mai scoatem ţara încă o dată din criză. Oamenii să mai trăiască ca pe vremea lui Ponta şi Tăriceanu, cu salarii şi firme româneşti sprijinite, ceea ce au avut şi au pierdut.

Îi mulţumesc lui Călin Popescu Tăriceanu care este locul 1 la Senat. Eu sunt locul 1 pe lista Pro la Cameră. Avem candidaţi cu experienţă. Domnul Silviu Predoiu este candidatul nostru. Avem şi foarte mulţi tineri: Gabriela Podaşcă, Tudor Ionesuc, Mihai Precup, oameni care pot să aducă energia şi tinereţea şi putem să îi lăsăm după noi să conducă echipa Pro România”, a mai precizat Ponta. 

Silviu Predoiu, fostul şef SIE, candidează pe listele Pro România în Bucureşti