Ponta: Nu cred că am discutat cu şeful Poliţiei Române despre numirea şefului Poliţiei Mehedinţi

Premierul Victor Ponta a declarat marţi că după ce procurorii DNA vor prezenta stenograme ale unor convorbiri purtate în biroul său de la Palatul Victoria, atunci va putea răspunde concret la întrebările presei.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 09:17
Ponta: Nu cred că am discutat cu şeful Poliţiei Române despre numirea şefului Poliţiei Mehedinţi

Ponta a fost întrebat de jurnalişti cum comentează informaţiile apărute într-un cotidian central potrivit cărora procurorii DNA susţin în materialele lor referitoare la preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, că se făcea trafic de influenţă din biroul premierului, potrivit Agerpres.

„Eu sunt absolut convins că veţi primi de la procurori înregistrările de la mine din birou. Au fost foarte mulţi prim-miniştri, au fost şefi de servicii de informaţii, au fost conducători de instituţii. Veţi primi şi la Gândul şi la B1 şi unde mai trebuie şi atunci puteţi să mă întrebaţi ceva concret. Până atunci…”, a declarat premierul.

Victor Ponta: Nu mă dezic nici de Adrian Duicu, nici de Ion Prioteasa

Despre preşedintele CJ Mehedinţi, Ponta a spus că ştie că acesta era foarte bun prieten cu doi reprezentanţi ai postului tv B1, dar „asta nu înseamnă că făcea trafic de influenţă”.

Întrebat dacă a avut vreo discuţie cu şeful Poliţiei Române în vederea numirii în funcţie a şefului Poliţiei Mehedinţi, Ponta a spus: „Nu, nu cred. O să vedeţi stenogramele de la mine din birou şi o să vă convingeţi”.