Ponta nu exclude o REMANIERE guvernamentală în august. Vezi cine intră sub lupa premierului

Premierul Victor Ponta a declarat, într-o ediţie specială la România TV, că este posibil să aibă loc o remaniere guvernamentală după analiza activităţii miniştrilor PSD, programată pentru sfârşitul lunii august.

RomaniaTV.net
09 iul. 2013, 20:25
Ponta nu exclude o REMANIERE guvernamentală în august. Vezi cine intră sub lupa premierului

Întrebat dacă este posibil ca, după analiza activităţii miniştrilor PSD de la sfârşitul lunii august, să efectueze o remaniere, premierul a răspuns afirmativ.

„Este posibil, dar nu am în vedere un ministru anume”, a spus Ponta la România TV.

Şeful Executivului a refuzat să precizeze nume de miniştri de care ar fi nemulţumit până în prezent, completând că eventuale nemulţumiri le comunică direct celor vizaţi.

Întrebat dacă analiza de activitate va viza şi miniştrii liberali, Ponta a răspuns că „nu intervin în procedurile PNL”. În cazul în care vor exista nemulţumiri legate de activitatea liberalilor din Executiv, Ponta a precizat că i le va trimite preşedintelui Crin Antonescu, înainte de a decide schimbarea.

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că la sfârşitul lunii august vor fi convocate BPN, CExN şi grupurile parlamentare pentru a face analiza activităţii miniştrilor PSD, a secretarilor de stat, a şefilor de autorităţi şi agenţii precum şi a celor care ocupă funcţii în conducerea Parlamentului.