Ponta o înţeapă pe Udrea: Eu, împreună cu preşedintele Băsescu, o susţin pe ea la şefia PDL

Premierul Victor Ponta a ironizat-o, luni, pe Elena Udrea, arătând că el personal, ca şi preşedintele Traian Băsescu, o susţine pe deputată în cursa pentru şefia PDL.

18 feb. 2013, 10:22
Ponta o înţeapă pe Udrea: Eu, împreună cu preşedintele Băsescu, o susţin pe ea la şefia PDL

„Aseară (duminică seara – n.r.) am întâlnit-o pe doamna Udrea la deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European şi am asigurat-o că nu tot USL-ul îl va susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL. De exemplu, eu, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, cu cei de la Evenimentul Zilei, de la Gândul şi cu alţii, o susţin pe ea”, a spus Victor Ponta.

El a adăugat, râzând, că aceasta nu este o ştire privind o ruptură în USL. „Iată, să nu daţi o ştire că e o ruptură în USL – cine îl susţine pe Blaga, cine pe Udrea. Blaga nu există. Avea nevoie de o poziţie, aşa, care să ne critice toată ziua. Elena Udrea reprezintă într-adevăr PDL şi pe Traian Băsescu. Domnul Blaga nu reprezintă pe nimeni, decât un trecut pe care, recunosc, şi eu vreau să-l uităm”, a arătat Ponta.

Liderul PDL Elena Udrea, candidat la şefia PDL, susţine, pe Facebook, că 22 de milioane de români ştiu că USL, Antena 3 şi Dan Voiculescu îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL, ea adăugând: „Întrebarea este: de ce?”.

„Văd că Dan Voiculescu a dat drumul, în cunoscutul său stil, unei noi campanii de presă împotriva mea după ce mi-am anunţat candidatura la şefia PDL. Materiale precum cel referitor la primarii sunaţi pentru a fi mituiţi în scopul susţinerii mele la Convenţia Naţională reprezintă măgării de presă specifice trustului lui Voiculescu, fiind lucruri cu care mă confrunt la modul cel mai concret de vreo 8 ani de zile. Ca să-l parafrazez pe şeful partidului, Felix, Antena3 şi USL să nu se mai obosească – ştiu 22 de milioane de români ca îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL. Întrebarea este: de ce?”, scrie Udrea pe Facebook.