Ponta: Problema nu este că Oprescu face lucruri, ci aceea că Boc nu face nimic!

Victor Ponta reacţionează la afirmaţiile făcute de premierul Boc luni seară la TVR. “Ce spune premierul Boc despre bilanţul lui Sorin Oprescu este total deplasat. Problema noastră nu este ca primarul Oprescu face lucruri, ci aceea că premierul Boc nu face nimic! “ susţine liderul PSD.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 11:40
Ponta: Problema nu este că Oprescu face lucruri, ci aceea că Boc nu face nimic!

“ Nu este admisibil ca un premier care atat de multe probleme si care a facut atat de mult rau in Romania sa se lege de una dintre putinele zone functionale din tara asta – Bucurestiul. In timp ce tara e in cadere libera, Bucurestiul inca este pe plus, are somajul mic, are infrastructura in care se investeste, are actiuni de sustinere pentru mediul economic. Si toate acestea datorita primarului, si nu datorita Guvernului. Daca ar fi fost dupa Guvern, bucurestenii ar fi suferit de frig, iar banii s-ar fi dus tot in pusculita Elenei Udrea. Spre deosebire de premierul Boc, eu cred ca primarii care continua proiectele de dinainte de ei trebuie laudati si sustinuti. Romania are nevoie de astfel de primari, care nu pun mereu pe primul plan doar interesul de partid.

Daca Boc era un premier corect pentru Romania, nu se plangea ca un primar continua niste proiecte, ci ar incerca si el sa continue ce s-a inceput pe vremea PSD. Ar trebui sa il intreb si eu de ce nu termina Autostrada Soarelui, de exemplu. Din nefericire, noi suntem atat de jos si pentru ca multe din proiectele incepute in anii 2000 au fost blocate atatia ani. Romania ar fi mers mult mai bine daca nu s-ar fi promovat aceasta atitudine, in care sunt protejati si sustinuti doar primarii care cotizeaza la PDL” susţine Victor Ponta.

Premierul Emil Boc a spus luni, la postul public de televiziune, că Oprescu a finalizat doar investiţii derulate anterior de către foştii primari generali Traian Băsescu şi Adriean Videanu, astfel că cetăţenii care vor vota anul viitor ar trebui să înţeleagă diferenţa între proiecte, promisiuni şi realizări.