Ponta, procurorilor: Să te apuci să anchetezi manechinele lui Mazăre? Evitaţi situaţiile ridicole!

Premierul Victor Ponta le spune procurorilor că se fac de râs dacă le vor chema la audieri pe manechinele primarului Radu Mazăre, să le întrebe despre cum au votat. Parchetul a declanşat o anchetă, după ce PDL le-a reclamat pe fotomodele care au votat însoţite de primarul Radu Mazăr, la Constanţa.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 09:05
Ponta, procurorilor: Să te apuci să anchetezi manechinele lui Mazăre? Evitaţi situaţiile ridicole!

„Fac un apel la foştii mei colegi să evite pe cât posibil situaţiile ridicole. Văd că sunt anchetate manechinele domnului Mazăre. Cred că procurorii din această ţară trebuie să prindă criminali, trebuie să prindă violatori, trebuie să ancheteze oameni corupţi. Când eşti procuror sau judecător ai un anumit statut. Să te apuci să le anchetezi pe fetele lui Mazăre? Cred că se întâmplă foarte multe infracţiuni pe litoral în acest moment, vorbesc de furturi, violuri şi crime care chiar trebuie anchetate, iar vinovaţii trebuie traşi la răspundere penală. Aş vrea să văd că se păstrează cu adevărat prestigiul şi seriozitatea agistraţilor”, a spus Ponta, la sediul Ministerului de Justiţiei.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus că zece manechine alături de care a fost să voteze pe 29 iulie la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu au fost chemate la Parchet să dea explicaţii.

Pe 29 iulie, Mazăre a venit la o secţie de votare din Mamaia însoţit de 25 de manechine, îmbrăcate în costume de baie, pentru a vota la referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu.

„Astăzi au fost chemate şi au dat explicaţii de ce au votat. În ţara lui Băsescu oamenii sunt întrebaţi de ce au votat. Le-a convins Mazăre să voteze? Eu de şapte ani spun că procurorii sunt slugile lui Băsescu. Este halucinant să fie chemate zece fete să fie întrebate de ce au votat. Mâine vor mai fi chemate şase fete. S-a deplasat o echipă de poliţişti la un hotel din Mamaia unde bănuiau ele că ar fi cazate”, a spus Radu Mazăre.